Viilaamme organisaatiotamme ja teemme seuraavat muutokset johdossa lokakuun 1. päivä 2020 alkaen:

Sopimuslogistiikka (varastointi ja kuljetus) liiketoiminnan johtajana aloittaa Jukka Pyykkö. Jukka siirtyy tehtävään nykyisestä asiakkuusjohtajan pestistään, tätä ennen hän on tehnyt pitkän uran varastoliiketoiminnan johtamisessa. Liiketoiminnan asiakkuusjohtajana aloittaa Ville Vuorisalo. Liiketoimintaa aiemmin johtanut Jouko Lehtonen siirtyy pois Transvalista. Jukan tavoitat: jukka.pyykko@transval.fi tai puh. 0500 463 633 ja Villen: ville.vuorisalo@transval.fi tai puh. 050 437 2577

Sisälogistiikkaratkaisut liiketoiminnan johtajaksi siirtyy Jussi-Pekka Hoskari. Hän jatkaa myös Transvalin Teollisuuspalvelut-liiketoiminnan johdossa. Liiketoimintaa aiemmin johtanut Kaj Nurminen siirtyy pois Transvalista. Jussi-Pekan tavoitat: jussi-pekka.hoskari@transval.fi tai puh. 041 439 2443.

Henkilöstöratkaisut (People Solutions) liiketoimintaa tulee johtamaan Jani Lindström. Jani siirtyy Transvaliin Postista, jossa hän on viimeksi vastannut Posti Kotipalveluiden ja Elintarvikelogistiikan johtamisesta. Henkilöstöratkaisut liiketoimintaa aiemmin johtanut Jere Ahonen siirtyy pois Transvalista. Janin tavoitat: jani.lindstrom@transval.fi tai puh. 050 308 3481.

Transvalia johtava Sakari Kiiskinen kiittää Joukoa, Kajta ja Jereä yhteisistä työvuosista ja työpanoksesta asiakkaiden, henkilöstön ja Transvalin eteen. Samalla hän toivottaa menestystä uusissa tehtävissä aloittaville Jukalle, J-P:lle ja Janille.