Logistiikka-alan konkari Transval on kasvattanut toimintaansa Hyvinkään alueella merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Reilu vuosi sitten Transval avasi Hyvinkäälle Pohjoismaiden monipuolisimman teollisuuden projektilogistiikkaan sekä materiaalivirtojen hallintaan sopivan palvelukeskuksen. Palvelukeskus on levittäytynyt seitsemän jalkapallokentän kokoiselle alueelle. Asiakkaita on jo yli 20 ja työntekijöitä lähes sata.

Avoimia työpaikkoja kymmenkunta

Uusia työpaikkoja avautuu tasaiseen tahtiin, tällä hetkellä avoinna on kymmenkunta paikkaa.

– Keskuksemme palvelee teollisuusyhtiötä muun muassa konepaja- ja pakkauspalveluissa, varaosatoiminnoissa sekä varastoinnissa. Näin teollisuusyritykset saavat vapautettua omia tilojaan tuotantolaitoksista ja satama-alueilta. Asiakkaiden määrä ja palvelutarve kasvaa jatkuvasti ja nyt olisi töitä tarjolla niin logistiikka-alan konkarille kuin uraansa aloitteleville, kertoo yksikön vetäjä Sami Blom.

Blom toteaa Transvalin hakevan työntekijöitä varasto-, kokoonpano- ja projektilogistiikan monipuolisiin tehtäviin. Jos työtehtävät eivät ole entuudestaan tuttuja, yhtiö syventää työntekijöiden osaamista omassa Transval Akatemiassa.

Lisätyötunteja kauppojen hyllyjen ääreltä

Jos kokoonpanotyö ei ole lähellä sydäntä ja osaamista, niin Transval tarjoaa työtä myös kauppojen ja myymälöiden hyllytyksessä ja tuotteiden keräilyssä. Työpaikkojen määrä Hyvinkäällä hyllytys- ja keräilypalveluissa onkin kasvanut vuoden sisällä, erityisesti koronaviruksen aikana. Ihmiset haluavat ruokaostoksensa valmiiksi keräiltynä ja kotiin toimitettuna.

Transvalin rekrytoinnista kerrotaan, että hyllytystyö on ollut sopiva esimerkiksi opiskelijoille, urheilijoille ja pienten lasten vanhemmille – tai lisäansiota tarvitsevalle. Hyllytystä tehdään pääsääntöisesti aamuisin kello 6-10 ja tuotteiden keräilyä pari kertaa päivässä.

Rekrytointipiste Hyvinkään Villatehtaalle

Transvalin uusi rekrytointipiste Hyvinkäällä löytyy osoitteesta Kankurinkatu 4-6, eli Hyvinkään Villatehtaalta. Rekrytointipiste on lähellä ihmisten arkisia kulkureittejä, jotta työhaastattelussa piipahtaminen olisi mahdollisimman mutkatonta. Näin koronaepidemian aikana Transval sopii työnhakijoiden kanssa haastatteluajat ja toimintatavat hyvin tarkasti, jotta viruksen leviämisen riski minimoituu. Rekrytointipistettä isännöi Transvalin rekrytoinnin ammattilainen Teemu Juntunen (teemu.juntunen@transval.fi).

Kuvamateriaalia median käyttöön:
http://digilibrary.posti.com/l/qfJ7HsjGsrLW

Lisätietoa median edustajille:
Anniina Kajasviita, anniina.kajasviita@transval.fi, puh. 050 591 8312 (viestintä)

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Palvelemme yli 500 asiakastamme Suomessa ja Baltian maissa asiakkaiden omissa tiloissa; esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja myymälöissä. Muutamme asiakkaiden sisälogistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Yhtiö on yli 25-vuotias ja meitä transvalilaisia on noin 4 800. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö.