KV Turva Oy:n vetäjä Lasse Heikkinen siirtyy pois KV Turvan palveluksesta 31.7.2020. Asiakkaille siirtymisen myötä ensisijainen kontakti 8.7. alkaen on KV Turvassa myynnistä vastaava Jari Mattila.

KV Turva Oy siirtyi Transvalin omistukseen 5.3.2020. KV Turvan hävikinhallinta-, etämonitorointi- ja turvamyyjä-palvelut ovat erinonomainen palvelukokonaisuus yhdessä Transvalin myymälöille tarjottavan hyllytys- ja verkkokaupan keräilypalveluiden kanssa. Palvelukokonaisuus on herättänyt kysyntää asiakkaiden suunnassa aina pienistä kivijalkamyymälöistä hypermarket-tasolle.

Lasse Heikkinen kiittää asiakkaita sekä KV Turvan ja Transvalin henkilöstöä yhteistyöstä ja yhteisestä matkasta.

–   Kiitos asiakkaille ja henkilöstölle yhteisistä vuosista, matka on ollut huikea. Nyt KV Turvalla on omistajana vakaa, vahva ja luotettava Transval. Olette hyvissä käsissä!

Transvalissa liiketoiminnan johtaja Kaj Nurminen toivottaa Lasselle menestystä tuleviin haasteisiin.

– Lasse on usean vuoden ajan ollut rakentamassa KV Turvaa yhdeksi markkinan ainutlaatuisemmaksi palvelukokonaisuudeksi yhdistämällä turvallisuuden ja kaupan alan hävikinhallinnan tarpeet. Hän on ollut tiiviisti mukana Transvalin ja KV Turvan yrityskaupassa, jonka olemme nyt saaneet hyvään vaiheeseen. Toivotamme Lasselle menestystä uusissa haasteissa!