Transvalissa pitkän uran tehnyt Sakari Kiiskinen, 46, on nimitetty Transval Groupin väliaikaiseksi johtajaksi ja Posti Groupin johtoryhmän jäseneksi. Kiiskinen on toiminut Transvalissa useissa eri johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2017. Posti osti Transvalin tammikuussa 2019. Sen jälkeen Kiiskinen on vastannut Transvalin Henkilöstöratkaisut-liiketoiminnasta.

  • Me kaikki transvalilaiset teemme parhaamme joka päivä, jotta asiakkaamme saavat luotettavaa, joustavaa ja tehokasta palvelua logistiikassa. Transvalin palveluiden laatu, ratkaisut sekä yhtiön kehittäminen jatkuu. Osana Postia voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme markkinoiden laajimmat logistiikan ulkoistusratkaisut ja sisälogistiikkapalvelut. Ykkösinä meillä on aina asiakkaat, henkilöstö ja kumppanit. Toivon, että voin pian olla yhteydessä asiakkaidemme kanssa, Kiiskinen toteaa.

Transvalin Henkilöstöratkaisut -liiketoiminnan vetäjäksi nimitetään väliaikaisesti Jere Ahonen. Myös Ahonen on tehnyt pitkän uran Transvalissa. Sekä Kiiskiselle että Ahoselle Transvalin asiakkaat, henkilöstö ja kumppanit ovat entuudestaan hyvin tuttuja. Nimitykset astuvat voimaan 1.5.2020.