Toukokuu ja kesä avautuu tänä vuonna todella uusin ajatuksin. Oma matkani Transvalin ja Postin palveluksessa päättyy. Matka on ollut kerrassaan upea: olen tehnyt töitä hankinnan, logistiikan, verkkokaupan ja esimerkiksi myynnin todellisten ammattilaisten kanssa.

Yhdessä olemme luoneet strategian, raivanneet tietä, varmistaneet ratkaisuja ja palveluja. On ratkottu tilanteita iloisissa ja niissä hankalissakin hetkissä. Ja aina on yhteinen ratkaisu löytynyt. Lopputuloksena on ainutlaatuinen sopimus- ja sisälogistiikan sekä henkilöstöpalvelun kiistaton ykkönen Transval. Samalla Posti on saanut uuden vahvan liiketoimintasegmentin, kolmannen tukijalan.

Toivon kaikille entisille työkavereilleni ja työkumppaneille onnea ja menestystä uralla ja arjessa. Erityisesti nyt kun koko maailmaa haastavana covid-19 aikana yhdessä tekeminen, yhdessä kokeminen ja toisista huolehtiminen korostuu. Kiitos sinulle työyhteistyöstä!

Olen myös vuosien aikana kohdannut todella innostavia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita – yhdessä on väännetty myös kaikki kivet, jotta kullekin asiakkaalle on saatu räätälöityä juuri hänelle sopiva palvelu ja ratkaisu. Moni asiakas on inspiroinut meitä tekemään vielä enemmän kuin parhaamme.

Olemme tehneet ainutlaatuisia ratkaisuja – ratkaisuja, joita kukaan Suomessa tai jopa Eurooppa-tasolla ei ole tehnyt. On sinä tietysti tullut vastaan vaikeitakin hetkiä, kun kaikki ei ole mennyt suunnitelmien mukaisesti. Jokaisesta hetkestä on selvitty ja ratkaisut etenemiselle löydetty. Aina olen osaltani tinkimättömästi pyrkinyt pitämään kiinni lupauksista. Kiitos inspiraatiosta, innostuksesta ja todellisesta kumppanuudesta!

Itselläni on aika jatkaa työmatkaa uusille urille. Hieman haikeana jätän transvalilaiset, postilaiset, asiakkaat ja kumppanit taakseni. Todella toivon, että meidän tiemme kohtaavat uudelleen!

Pidä huoli itsestäsi ja läheisestäsi,

Harri