Transval Akatemia on järjestänyt yhteistyössä Keudan kanssa jo pitkään esimieskoulutuksia, viimeisimmästä ryhmästä valmistui 3.4.2020 15 Transvalin esimiestä. Opintourakan päätteeksi pidettiin Teams-etäyhteyden välityksellä valmistujaiset, johon osallistui niin valmistuneita, valmistuneiden esimiehiä, kuin myös Keudan ja Transval Akatemian edustajia.

Valmistuneiden joukosta löytyy muunmuassa Voimahyllytyspalveluiden Uudenmaan aluevastaava Katja Eräluoto. Katja kertoo, ettei hänellä ole koskaan ollut mikään kova into istua koulun penkillä, mutta tämän koulutuksen suorittaminen oli sen arvoista.

”Koulutuksessa oppii ajattelemaan tarkemmin tekemistään ja hyvinvointiaan, jonka kautta otat huomioon paremmin myös työntekijöiden hyvinvoinnin”, Katja summaa.

Myös Marko Hakala, joka vastaa asiakkaallamme Vaasassa muunmuassa lähtevästä tavarasta ja toimii lähiesimiehenä, valmistui tästä ryhmästä.

”Koulutuksesta oli kyllä hyötyä työskentelyä ajatellen. Sain koulutusta ihmisten johtamiseen ja opin ottamaan huomioon kuinka erilaisia ihmiset ovat. Myös se, miten alaisista saa valmennettua heidän parhaat versiot oli koulutuksen hyviä puolia. Eniten minua kiinnosti koulutuksessa talouspuolen asiat ja sainkin siihen käytännön vinkkejä. Olen kiinnostunut käymään Transval Akatemian kursseja myös jatkossakin!”

Vuonna 2019 esimieskoulutuspäiviä oli yhteensä 53 ja tänä vuonna tavoite on 75 koulutuksesta valmistunutta esimiestä. Mutta mikä merkitys Transval Akatemialla on niin Transvalille kuin transvalilaisille? Tuukka Pajula, Transval Akatemian koulutusvastaava, osaa vastata kysymykseen:

”Transval Akatemia on osaamisen johtamisen kokonaisuus. Transval Akatemian kautta kasvatetaan keskitetysti Transvalin osaamista vastaamaan tulevaisuuden sisälogistiikan tarpeita. Transval Akatemia tarjoaa työntekijöille mahdollisuudet kasvattaa ja kehittää omaa osaamistaan, sekä työkalut vastata sisälogistiikan työtehtävissä tarvittaviin pätevyyksiin.”