Hallitus kertoi keskiviikkona 25.3., että Uudenmaan maakunnan ja muiden maakuntien välistä liikennettä rajoitetaan. Rajoitukset eivät koske Uudenmaan sisäistä liikkumista. Liikkumisrajoitusten tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä Uudeltamaalta muualle Suomeen. Rajoitus astuu voimaan lauantaina 28.3.2020, Suomen hallituksen hyväksynnän jälkeen ja olisi voimassa 19.4.2020 saakka.

Tällä liikkumisrajoituksella ei olisi tämän hetkisen arvion mukaan vaikutusta Transvalin, HumanLinkin (voimahyllytys) tai KV Turvan toimintaan, palveluihin tai henkilöstömme liikkumiseen työtehtävien puitteissa. Transval Group ja sen tytäryhtiöt HumanLink Oy sekä KV Turva Oy ovat Posti Groupin tytäryhtiöinä osa huoltovarmuuskriittisiä toimijoita/yrityksiä Suomessa.

Toimimme Suomen viranomaisten (THL, STM) ohjeistuksen mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveyttä ohjeiden mukaisesti. Näiden ohjeiden lisäksi meillä on omia tiukempia toiminta- ja työohjeita henkilöstöllemme (lisätietoa sivulta: transval.fi/korona). Asiakkaiden tiloissa noudatamme aina asiakkaiden ohjeita, mikäli ne ovat täsmällisempiä kuin omat ohjeemme. Henkilöstömme on ohjeistettu noudattamaan kaikkia ohjeita ja säädöksiä.