K-Citymarket Järvenpää haluaa helpottaa suomalaisten arkea hankalassa yhteiskunnallisessa tilanteessa ja avaa ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelun 23.3 alkaen. Transvalin  Voimahyllytysryhmä hoitaa ruokaostosten keräilyn, pakkaamisen ja kauppakassin lähettämisen, jonka jälkeen Posti kuljettaa ne asiakkaan kotiovelle.

Voimahyllytys -palveluita johtava Samuli Iivonen: ”Käymme hyllyttämässä elintarvikkeita 1300 kaupassa Suomessa 1000 hyllytysammattilaisen voimin. On upeaa, että pitkäaikainen kumppanimme Järvenpään K-Citymarket avaa suomalaisille helpon ja luotettavan tavan saada ruokaostokset kotiin. Ilolla olemme tässä yhteistyössä mukana.”

Lue aiheesta lisää täältä.

 

Kiinnostuitko Voimahyllytyksestä? Ole yhteydessä, niin keskustellaan aiheesta lisää!

Joachim Silberstein 040 772 7664 joachim.silberstein@transval.fi

Samuli Iivonen 040 157 9879 samuli.iivonen@transval.fi