Olemme tilanteessa, jossa oma ja läheisten turvallisuus varmasti huolettaa. Ihminen ja terveys ovat aina etusijalla sekä vastuunkantaminen myös muista ihmisistä. 

Arkemme on mullistunut ja toimintaa on sopeutettava vallitsevaan kriisitilanteeseen. Samalla meillä on työmme tehtävänä. Sinun ja meidän kaikkien työtehtävillä on merkittävä rooli koko yhteiskunnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Tämäkin tilanne on joskus ohi ja sillä, mitä nyt teemme on merkitystä tulevaisuudessakin.

Nyt jos koskaan on tärkeää, että jokainen noudattaa yhtiöiden ja yhteiskuntamme ohjeita, jotta saamme minimoitua tartuntataudin vaikutukset. Toimimme viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme ja asiakkaidemme terveyttä ohjeiden mukaisesti. Tilanteet muuttuvat nopeasti, ja me reagoimme niihin nopeasti.

Meillä Transvalissa on tällä hetkellä käytössä useita työntekoon liittyviä normaalitilanteesta poikkeavia ohjeita, joilla pyritään ehkäisemään viruksen leviämistä. Tavoitteena on, että työntekijämme eivät saisi tartuntaa itse tai levittäisi virusta. Esimiehillämme on käytössään ajantasaiset ohjeet ja he ovat tukenanne.

Asiakkaille viestimme mm. verkkosivujen kautta: www.transval.fi/korona, Transvalin LinkedInissä, FaceBookissa, Instagramissa ja Twitter-tileillä. Otathan nämä kaikki mahdollisuuksien mukaan seurantaasi ja jaa tiedot omille ryhmillesi. Nyt jos milloin tarvitsemme kaikkien apua tiedon jakamisessa asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Meillä on hyvin poikkeukselliset päivät edessämme, kun Suomi siirtyy poikkeustilaan. Maailmanlaajuinen koronavirusepidemia koskee meitä kaikkia ja jokaisen vastuulla on toimia vastuullisesti. Viestimme heti, kun vaikutukset meihin ja toimintaamme edes osin selviävät. Seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti ja päivitämme toimintaohjeita tilanteen mukaisesti.

Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme. Toimitaan rauhallisesti ja sinnikkäästi. Nyt jos koskaan meidän tulee puhaltaa yhteen hiileen. Ihminen ja terveys ovat aina etusijalla. Tästä hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta meidän on tehtävä kaikkemme, jotta pystymme pitämään toimintamme käynnissä ja palvelemaan asiakkaitamme. Kun nyt teemme oikeita asioita oikein, voimme olla paljon vahvemmassa tilanteessa kriisin jälkeen kuin nyt.

Terveisin & samassa veneessä kanssasi,
Harri

Harri Kämppä
johtaja, Transval Group