Kymen Sanomissa on julkaistu tänään karkeita asiavirheitä ja virheellinen uutinen Transvalista. Toimittajaa on pyydetty korjaamaan uutista. Laittomaan lakkoon osallistuu vain muutama ihminen ja tällä hetkellä tiedossamme on, että laittomalla lakolla EI ole vaikutusta asiakkaidemme tuotantoon.

– olemme pahoillamme asiakkaamme puolesta luottamusmiehen järjestämästä laittomasta lakosta

Transvalin asiakkaan tilassa on järjestetty laiton lakko. Teemme kaikkemme, jotta tämän laittoman lakon mahdollinen vaikutus asiakkaallemme jää mahdollisimman vähäiseksi ja lyhytaikaiseksi.

– Transval ei liity yhtiönä millään muotoa luottamusmiehen järjestämään laittomaan lakkoon, eikä Transval liity mitenkään Postin jakelu- tai lajittelutoimintoihin. Asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä häiriötöntä palvelua. Meillä Transvalissa on suunnitelmat siitä, miten mahdolliset häiriötilanteen hoidetaan, jotta asiakkaamme ei kärsi häiriötilanteista. Seuraamme tilannetta tarkasti koko ajan, sanoo Harri Kämppä, Transval Groupin johtaja.