1960-luvulla perustettu INPRO on maailmanlaajuinen vienti- ja teollisuuspakkauksiin erikoistuneiden yritysten verkosto. Useimmat INPROn jäsenet ovat perheyrityksiä, joilla on pitkät perinteet pakkausteollisuudessa. Maailmanlaajuisesti 25 jäsenyrityksellä on tällä hetkellä yhteensä 1000 pakkausammattilaista ja yli 600 000 neliömetriä pakkaustilaa. Jäseneksi tuleminen edellyttää yhtiön taloudellista vakautta ja tiukkaa laadunvarmistusta.

INPROn jäsenenä Transval on ylpeä siitä, että olemme isäntänä tässä vuosittaisessa kokouksessa Helsingissä. 28 osallistujaa 15 maasta ja 15 yrityksestä kokoontuu vaihtamaan tietoa uusimmista teollisuuspakkausten innovaatioista.

Virallisen kokouksen lisäksi kolmipäiväiseen konferenssiin kuuluu myös vierailu Transvalin Hyvinkään teollisuuden palvelukeskukseen ja Tampereen toimintoihin. Kun monet intohimoiset pakkaajat tapaavat, keskustelemme pitkään ja hartaasti miten reagoimme tuleviin asiakkaiden haasteisiin jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

INPRO:ssa Transvalia edustaa Pekka Paavilainen, joka työskentelee pakkausinnovaatioissa ja -myynnissä.

“INPRO on ainutlaatuinen foorumi, joka tarjoaa tietoa alan uusimmista innovaatioista ja suuntauksista. Lähes kaikilta mantereilta olen saanut ammattilaisia ​​ystäviä, jotka tarvittaessa antavat neuvoja paikallisten sääntöjen ja standardien soveltamisesta. Tarvittaessa he toimittavat paikallista palvelua asiakkaillemme, esimerkiksi purkamista tai tarkastusta varten. Myös maailmanlaajuisissa projektipakkauksissa kykenemme tarjoamaan palvelua koko verkoston voimin. ” Pekka Paavilainen sanoo.

Kaikki INPRO-ystävät, tervetuloa Suomeen, maailman onnellisimpaan maahan, erityisesti näin jääkiekon maailmamestaruuden jälkeen. (Pahoittelumme Kanadan INPRO edustajille.)