Transval on palvellut jo muutaman vuoden ajan Pohjanmaan ja erityisesti Vaasan alueen yrityksiä niin Teollisuus- kuin Henkilöstöpalveluillakin.

Helmikuun alkupuolella Transval laajensi palvelujaan Pohjanmaalaisille yrityksille. Seinäjoelle avatussa palvelukeskuksessa tarjoamme terminaalipalveluja teollisuuden ja tukkukaupan yrityksille. Alkuvaiheessa tila toimii projektien konsolidointi- ja lähetystoiminnassa sekä varastona asiakkaiden lyhyt- ja pitkäaikaisiin välivarastointitarpeisiin.

”Alussa Transval haki meidän kanssamme hyvin aktiiviesti oikeaa toimintamallia ja ymmärsi tarpeemme hyvin. Alku on lähtenyt hyvin liikkeelle.” Laatu- ja prosessinkehityspäällikkö Petrus Paldanius, Finn-Power Oy Seinäjoki

Keskuksen ensimmäisenä asiakkaana on aloittanut PrimaPower Seinäjoki, jolle keskus toimii joustovarastona. Joustovarastoratkaisu auttaa lähetysten piikkien tasaamisessa, käytettyjen laitteiden varastoinnissa ja myös kunnostuspisteenä.

Tulevaisuudessa palvelukokonaisuuteen tulee mukaan myös pakkauspalvelut sekä muut logistiset lisäpalvelut, kuten kokoonpano- ja merkintäpalvelut. Myös vienti- ja kuljetuspakkaamisen parasta osaamista on tulevaisuudessa tarjolla myös Seinäjoella.

Keskus noudattaa Transvalin filosofiaa: räätälöity palveluratkaisu tuotetaan asiakkaan todelliseen tarpeeseen, joustavasti ja kustannustehokkaasti, avoimuuden periaatetta unohtamatta. Tila on niin malliltaan kuin kooltaankin joustava ja monikäyttöinen, ja kalusto muokataan kulloiseenkin asiakastarpeeseen sopivaksi. Henkilöstö- ja koneresurssien jousto eri asiakkuuksien välillä takaa kustannustehokkaan ratkaisun.

Meitä kannattaa lähestyä niin pienissä kuin suuremmissakin palvelutarpeissa, tilaa alkuvaiheessa käytössä on 1500 m2 ja laajennusmahdollisuutta on aina 4500 m2 asti.

 

Lisätiedot

Miika Lakso
Yhteyspäällikkö
040 670 7870