Koulutukset jatkuivat – ensimmäinen Master Black Belt valmistui!

Yksi Transvalin keskeisimmistä asiakaslupauksista on, että kehitämme jatkuvasti vastuullamme olevia logistiikkatoimintoja. Aktiivinen ja tuloksekas kehitystyö johtaa tehokkuutta, virtausta, laatua ja työturvallisuutta parantamalla myös kustannussäästöihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuonna 2016 Transvalissa tehtiin päätös panostaa merkittävästi Lean Six Sigma -koulutuksiin. Tähän päivään mennessä on koulutettu:
• 58 Lean Six Sigma green beltiä ja
• 10 black beltiä
• 1 master black belt

Tuoreimpana valmistujana on kehityspäällikkö Olli Oka, ensimmäinen Master Black Belt -tutkinnon suorittanut transvalilainen.
Ollin Master -tutkinto tuo mahdollisuuden tarjota jatkossa Transvalin sisäisiä Lean Six Sigma koulutuksia.

 

 

 

 

 

 

Kun Lean-oppien rinnalle saadaan myös Six Sigman tilastomatemaattiset menetelmät, päästään entistä enemmän tiedolla johtamiseen. Logistiikkaprosesseissa syntyy suuri määrä dataa ja Six Sigman avulla tämä data saadaan valjastettua kehitystoiminnan käyttöön, jotta prosesseista saadaan yhä tehokkaampia. Ilman Six Sigman tarjoamia työkaluja datan syvällinen analysointi on hyvin hankalaa.