Transvalin yli 500 työkoneen arsenaalia täytyy hallinnoida jatkuvasti. Pääperiaatteena on, että jokaiseen työhön löytyy siihen soveltuva kalusto, jolla työn voi tehdä turvallisesti ja tehokkaasti. Kesäkauden aikana tehtiin yksittäishankintojen lisäksi pari suurempaa koneinvestointia.

Vaasassa uusittiin trukit

Transval uudisti trukkikalustonsa Wärtsilän Vaasan Järvikadun tuotantolaitoksella vastaamaan uusiin tuotannon tarpeisiin. Trukit uudistettiin suunnitelman mukaan, huomioiden vaativat olosuhteet, korkea käyttöaste ja sitoutuen Wärtsilän korkeisiin laatu- ja ympäristötavoitteisiin. Uusissa trukeissa on viimeisimpien vaatimusten mukaiset moottorit ja ympäristöä säästävä hydrostaattinen voimansiirto.

-Uuden kaluston avulla Transval pystyy tuottamaan palvelua entistä laadukkaammin ja ympäristöystävällisemmin, korostaa projektipäällikkö Janne Tossavainen.

-On hienoa, että alihankkijamme osoittaa myös palvelun tuottamiseen tarkoitetun kaluston avulla sitoutuvansa Wärtsilän vaativiin laatu- ja ympäristöarvoihin, toteaa Wärtsilän Strategic Purchaser Pekka Salo.

Kuvassa Transvalin kalustosta vastaavat Juha Pärssinen ja Tomi Evers sekä Wihurin Tomi Alén