Transval on jälleen mukana Pohjoismaiden suurimmassa logistiikka- ja hankinta-alan tapahtumassa Helsingissä 8.-9.helmikuuta. Tällä kertaa tilaisuus keskittyy asiakaskokemukseen ja sen merkitykseen logistiikassa.

Hyvän asiakaspalvelun perusta logistiikkatoimialalla luodaan pitkäjänteisellä laadukkaalla tekemisellä yhteisen tavoitteen hyväksi ja tässä onnistuminen vaatii oikeita työkaluja ja oikeita toimintatapoja, mutta ennen kaikkea oikeita ihmisiä.

Meillä asiakkaat ovat keskiössä ja täältä löydät asiakaskertomuksiamme.

Mikäli haluat kysyä tilaisuudessa lisää tavoistamme tuottaa laadukas ja erinomainen asiakaskokemus, ota yhteyttä Anttiin tai Jarmoon Finlandia-talon tilaisuudessa tai risteilyllä.

Antti Saarinen
puh. 040 760 2875
etunimi.sukunimi@transval.fi

Jarmo Juntunen
puh. 044 556 9907
etunimi.sukunimi@transval.fi