Vuosi 2018 alkaa Transvalilla reippaasti muuton merkeissä. Uusi kotipesämme sijaitsee Korsossa Korpivaarantie 1:ssä ja sanomme näin hyvästit hyvin palvelleelle Tuusulan toimistollemme. Uudet Korsossa sijaitsevat ns. Toyotan tilat tarjoavat tehokkaamman tilankäytön ja viihtyisämmän miljöön henkilöstöllemme ja asiakkaillemme.

Olemme panostaneet muuttojärjestelyihin hyvissä ajoin kaikilla tasoilla ja toivomme muuton sujuvan jouhevasti ja palvelutoimintaa häiritsemättä.

Nykyinen Tuusulan Jusslassa (Pakkasraitti 1) sijaitseva pääkonttori muuttaa Korsoon Toyotan tiloihin (Korpivaarantie 1) tammikuun aikana. Samassa yhteydessä myös Transvalin Henkilöstöpalvelut Oy:n Ansatie 4:ssä sijaitseva toimisto muuttaa Korson tiloihin.

Uusi postiosoite helmikuusta alkaen kaikille Transvalin konserniyhtiöille:

Korpivaarantie 1
01450 Vantaa.