Uusi toimisto löytyy Runsorista, Vaasa Parksin Futura Ykkösestä

Transval on perustanut uuden toimiston Vaasaan lokakuussa. Vaasan ja Pohjanmaan talousalue on vahvassa nousussa ja alueella toimivat valmistavan teollisuuden ja kaupan alan yritykset tarvitsevat lisää osaamisvoimaa sisälogistiikkansa tueksi. Transvalin uusi toimisto palveleekin kattavasti koko Pohjanmaan talousaluetta.

Johtavaa sisälogistiikkaosaamista Pohjanmaalle

Pohjanmaa on aina ollut Suomen vahvimpia yritystoiminnan synnyttäjiä.

Alue tunnetaan myös korkeatasoisista paikallisista alihankintaketjuistaan. ”Transval tukee hyvin alihankintaketjujen toimintaa, pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajalla kattauksella, lähettämötoiminnasta aina myymälöiden hyllytykseen asti. Tuomme tarjonnallamme uutta sisälogistiikkaosaamista alueelle ja uskomme sen saavan erinomaisen vastaanoton asiakaskunnassamme”, toteaa Transvalin Vaasan toimiston toiminnasta vastaava Miika Lakso.

Parempaa palvelua ja proaktiivisuutta

Pohjanmaan ja Vaasan alueen asiakkuuksia on aiemmin hoidettu Transvalin Tampereen toimistosta käsin. Nyt alueen asiakkaat saavat entistä parempaa palvelua ja reagointi päivittäisiin asioihin paranee kun alueella on oma tukikohta ja vastuuhenkilö. Myös rekrytoitavalle henkilöstölle paikallinen toimisto on hyvä asia – työ ja tekijät kohtaavat helpommin toisensa ja työnhaku erilaisiin tehtäviin on vaivatonta.

Työntekijöille parhaat mahdollisuudet kehittää osaamistaan

Asiakkaat arvostavat Transvalin osaavaa ja laajan kokemuksen omaavaa henkilöstöä, joka on aina valmiina vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

”Ihmiset ovat tässä keskiössä. Haluamme tarjota hyvän työpaikan työntekijöillemme. Arvomaailmassamme rehtiys ja suoraselkäisyys ovat toiminnan kulmakiviä ja ne istuvat todella hyvin pohjanmaalaiseen tapaan toimia eli osaamme luontaisesti puhua samaa kieltä. Panostamme systemaattisesti työntekijöiden osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Meidän kanssamme on hyvä kasvaa ja rakentaa logistiikka-alasta nousujohteinen urapolku”, kuvailee Transval Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Antti Saarinen.

Miika Lakso – pitkän linjan logistiikkaosaamista sporttihengessä

Vaasan toimiston vetäjän, Miika Lakson, juuret ovat vahvasti Pohjanmaalta, ja nykyään hän asuu Seinäjoella perheensä kanssa. ”Ajelen päivittäin Seinäjoki-Vaasa –väliä ja liikun sujuvasti ympäri Pohjanmaata. Nautin suunnattomasti työstäni asiakkaiden kanssa, erityisesti kaikenlainen toiminnan kehittäminen on sydäntäni lähellä.

Eli jos kaipaat sparraushenkistä kaveria miettimään miten jonkun logistisen haasteen voisi ratkaista niin mielelläni tulen mukaan”, toteaa Miika. Miikalla on yli 15 vuoden kokemus logistiikka-alalta. Hän on toiminut vastuullisissa esimiestehtävissä ja myös työpaikkakouluttajana. Vapaa-ajalla perhe ja koirat vievät oman osansa, mutta ehtii Miika urheilumiehenä välillä lenkille tai kuntosalille tai vaikkapa uimaan. Ja joskus verkkomonipelit tempaavat mukaansa.

Tervetuloa Transvalille Runsoriin

Transvalin juuri avattu toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Vaasa Parksin Futura-teknologiakeskustaloissa Runsorissa. Vaasa Parksin tilat ovat modernit ja kannustavat yrityksiä verkostoitumiseen. ”Tämä on meille erinomainen sijainti, täällä on mukava tavata niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin. Saa tulla kylään – tarjoan tervetuliaiskahvit”, toivottaa Miika iloisesti kaikki toimistolleen.