”Paulig aloitti valmistuotevaraston osalta yhteistyön Transvalin kanssa vuoden 2014 lopussa. Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin, joten olemme päättäneet syventää yhteistyötä Transvalin kanssa kattamaan myös raakakahvilogistiikan. Yhteisenä tavoitteenamme on tehokkuuden parantaminen Transvalin kehitysosaamisen avulla”, toteaa Pauligin Kahvi-liiketoimintayksikön logistiikka- ja suunnitteluosastonjohtaja Terhi Liukkonen.

”Olemme erityisen iloisia, että pitkään kahvialalla toiminut Paulig luottaa osaamiseemme ja haluaa uudistua. Yhteistyömme perheyrityksen kanssa laajenee entisestään”, toteaa Transvalin myynti- ja markkinointijohtaja Kai Kankaala.

Lisätietoja:

Pauligin Kahvi-liiketoimintayksikkö
Logistiikka- ja suunnitteluosastonjohtaja Terhi Liukkonen puh.050 541 6221

Suomen Transval Group Oy

Myynti- ja markkinointijohtaja Kai Kankaala, puh.040 673 7993

Kuvassa oikealta lukien: Logistiikkapäällikkö Jari Häikiö, Pauligin Kahvi-liiketoimintayksikkö. Myynti-ja markkinointijohtaja Kai Kankaala, Transval. Toimitusjohtaja Elisa Markula, Pauligin Kahvi-liiketoimintayksikkö. Toimitusjohtaja Risto Vilo, Transval

Paulig-konserni on vuonna 1876 perustettu kansainvälinen elintarvikealan perheyritys, jonka päätoimialoja ovat Kahvi, Maailman Ruoka & Mausteet, Snack Food ja Naturally Healthy Food.  Paulig tunnetaan korkealaatuisista merkkituotteistaan ja palveluistaan. Suomessa Pauligin tunnetuimpia merkkituotteita ovat Juhla Mokka, Presidentti, Paulig Brazil ja Paulig Mundo sekä kahvijuoma Paulig Frezza ja kaakaojuoma Paulig Tazza. Muita konsernin tuotemerkkejä ovat Santa Maria, Risenta, Gold&Green ja Poco Loco.