Transval osaleb messil „Logistics & Distribution, mis toimub 11.–12.10 Helsingi messikeskuses. See mess on oma valdkonna uuendajate ja asjatundjate rahvusvaheline kohtumispaik, kus on esiplaanil logistika ja laialiveo uusimad suundumused ning parimad lahendused nii meilt kui ka mujalt.

Seminarilaval räägitakse sisseostmisest ja Lean Six Sigmast

Transval on sel aastal messi „Logistics & Distribution” seminarilava peamine koostööpartner. Laval esinevad kõnedega valdkonna tuleviku kujundajad. Transval esitleb kahes seminarikõnes siselogistika tõhustamise teedrajavaid käsitusi. Pakketeenuste arendamise eest vastutav Pekka Paavilainen küsib, kas sisseostmine kujutab endast ohtu, ja Transvali arendusdirektor Vesa Rinne tutvustab Lean Six Sigma uudiseid siselogistika tõhustamisel.

Lisaks on 12.10 võimalik kohtuda stendil 5c19 tippkülalisega INPRO-st.

Transvali stend 5c19 asub kohe seminarilava kõrval, nii et meid on messialal lihtne leida. Messistendil kohtute meie asjatundjatega, kellega saate rääkida siselogistika parandamisest, uutest meetoditest ja protsessidest. Osaleb ka erikülaline Hollandist. Pakendamisguru Ab Kornegoor valdkonna juhtivast Euroopa organisatsioonist INPRO* külastab meie stendi 12.10 kl 14. Kui teid huvitavad uudised pakendamise tähtsusest kogu logistikaahela toimimises, siis tulge Abiga kohtuma.

Kui lean teie olete? Võtke osa Lean Linko-turniirist ja võite võita Suunto Spartan GPS-kella!

Teeme stendil juttu ka Lean Six Sigma tähtsusest siselogistika tõhustamisel. Saate oma lean-teadmised proovile panna, kui osalete Timo Hukki juhitaval Lean Linko-turniiril. Messi ajal parimad mõõtmistulemused saavutanud osaleja saab auhinnaks uue Suunto Spartan Multisporti GPS-kella.

Tere tulemast tutvuma siselogistika uusima käsitusega! Kohtumiseni messikeskuses!

Kai Kankaala & Transvali messimeeskondKust saab pileti messile „Logistics & Distribution”? Saatke e-kiri aadressil kai.kankaala@transval.fi. Saadame teile e-posti teel kutse ja te saate registreeruda Transvali messikülalisena.

* INPRO = International Packing and Routing Organization.