Transval on näkyvästi mukana Logistics & Distribution –messutapahtumassa, joka pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.-12.10. Logistics & Distribution -messut ovat kansainvälinen alan innovaattoreiden ja asiantuntijoiden kohtaamispaikka, joka nostaa esille logistiikan ja jakelun uusimmat trendit ja parhaat ratkaisut meiltä ja muualta.

Seminaaristagella puhutaan ulkoistuksesta ja Lean Six Sigmasta

Transval on tänä vuonna Logistics & Distribution –seminaaristagen pääyhteistyökumppani. Stagella on luvassa alan tulevaisuutta luotaavia puheenvuoroja alan vaikuttajilta. Transval tuo kahdella seminaaripuheenvuorollaan johtavaa näkemystä sisälogistiikan tehostamiseen. Pakkauskehityksestä vastaava johtaja Pekka Paavilainen pohtii kysymystä ”Onko ulkoistaminen peikko”  ja Transvalin kehitystoiminnasta vastaava johtaja Vesa Rinne tuo uusimmat kuulumiset Lean Six Sigman roolista sisälogistiikan tehostajana.

Osastolla 5c19 tavataan – mukana myös huippuvieras INPROsta to 12.10.

Transvalin osasto 5c19 sijaitsee aivan seminaaristagen vieressä eli navigointi messualueella on helppoa. Messuosastollamme tapaat asiantuntijoitamme ja voit keskustella heidän kanssaan sisälogistiikan virittämisestä, uusista menetelmistä ja prosesseista. Saamme osastolle myös erikoisvieraan Hollannista. Pakkausalan guru Ab Kornegoor alan johtavasta eurooppalaisesta organisaatiosta, INPROsta* vierailee osastollamme 12.10. klo 14. Mikäli uusin tieto pakkaamisen merkityksestä koko logistiikkaketjun toimivuuden näkökulmasta kiinnostaa, kannattaa tulla tapaamaan Abia.

Kuinka lean olet? Ota osaa Lean Linko –turnaukseen – voit voittaa Suunto Spartan GPS-kellon

Osastollamme nostamme esiin myös Lean Six Sigman merkityksen sisälogistiikan tehostamisessa. Pääset ottamaan mittaa omasta lean-kunnostasi osallistumalla Timo Hukin isännöimään Lean Linko –turnaukseen, jossa messujen aikana parhaat mittaustulokset saavuttanut saa palkinnoksi uuden Suunto Spartan multisport GPS-kellon.

Tervetuloa ammentamaan uusinta näkemystä sisälogistiikasta! Nähdään Messukeskuksessa!

Kai Kankaala & Transval Messutiimi

 

PS. Miten saat lipun Logistics & Distribution -tapahtumaan? Laita meili kai.kankaala@transval.fi niin saat kutsulinkin meiliisi ja pääset rekisteröitymään Transvalin vieraaksi messuille.

*INPRO = International Packing and Routing Organization