Transval Group ja Humanlink (Humanlink Finland Oy, Humanlink Estonia Ou ja SIA Humanlink Baltic Latvia) omistajat ovat 13.7.2017 allekirjoitetulla kaupalla sopineet Humanlink yhtiöiden osake-enemmistön ostosta. Yhtiön toimitusjohtaja Jarkko Tainio jatkaa yhtiössä edelleen merkittävänä avainhenkilöomistajana. Baltian liiketoiminnoista vastaava johtaja Tomas Sabsay jatkaa niin ikään yhtiön palveluksessa omistajana.

Humanlink on yli 10 vuoden ajan toiminut kaupanalalla Voimahyllytys ja Voimakassa brändeillä. Suoriteperusteinen rivihinnoittelu hyllytyspalveluissa ja kuittiperusteinen hinnoittelu kassapalveluissa kohdentavat yrityksen asiakkaiden kulut käsiteltyjen volyymien mukaan. Humanlink toimii Suomen lisäksi Virossa ja Latviassa työllistäen kokonaisuutena noin 270 kaupanalan ammattilaista. Yrityksen vuodelle 2017 budjetoitu liikevaihto on 3,8 Meur. (www.humanlink.fi)

”Yritys on kasvanut nopeasti ja nyt katsoimme hetken olevan oikea liittyä osaksi isompaa konsernia. Transvalin suoriteperusteinen tapa toimia ja vahva kehitysosaaminen tukevat hyvin Humanlinkin kasvustrategiaa. Yhdessä Transvalin kanssa uskon, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja tuomaan mukaan ison konsernin tuomia synergioita” – kommentoi Humanlinkin toimitusjohtaja Jarkko Tainio.

”Humanlinkin pitkäaikainen osaaminen kaupanalalla yhdistettynä Transvalin sisälogistiikan kokemukseen luovat hyvän pohjan uuden liiketoiminnan (Retail Services) käynnistämiseen Transval konsernissa. Pystymme näin laajentamaan sisälogistiikkaa syvemmälle kaupan ketjussa varastokeräilystä aina hyllytykseen ja kassalle asti. Tehty kauppa edesauttaa myös Transvalin muiden liiketoiminnan osa-alueiden laajentamista Baltiaan. Toivotan koko Humanlinkin henkilökunnan tervetulleeksi osaksi Transval konsernia” – Transval Groupin toimitusjohtaja Risto Vilo toteaa.

 

Lisätietoja

Jarkko Tainio
toimitusjohtaja, Humanlink Oy
gsm: 0400 484 585
tai jarkko.tainio@humanlink.fi

Risto Vilo
toimitusjohtaja, Transval Group Oy
gsm : 0400 904 253
tai risto.vilo@transval.fi