Päivä 1: 

Etenemää 198 km ja nousumetrejä 971

Ensimmäinen varsinainen ajopäivä starttasi niin kuin kaikki päivät. Klo 5.50 herätys. 6.10 aamiaiselle ajovaatteissa, kaikki kamppeet pakattuna. Klo 7.15 napsahtaa poljin kiinni ja karavaani lähtee liikkeelle.

Aamurutiinit auttavat nopeassa lähdössä ja logistiikka-alaan sopivasti Lean-henkisen vaateradan rakentaminen nopeuttaa aamua oleellisesti. Niin trendikästä kuin Lean onkin, niin onpa vastaavaa nähty rakennettuna päiväkotia varten puettaville lapsille. Pakko kuitenkin myöntää, että hampaat pestyinä ja rata suoritettuna riittää katse taakse, lattia tyhjä, laukku olalle ja aamiaisen kautta liikkeelle!

Pyöräilijöitä on 39 jaettuna kahteen ajoryhmään. Molempien perässä ajaa paku, jossa varoitusvalot ja tarrat, vararenkaita, EA-varustus ja muuta mitä tämä ”takahuolto” tarvitsee päivän aikana.

Ensimmäinen päivä oli sanalla sanoen helppo koko porukalle. Se mitä syksyllä ja talvella on oman kunnon eteen tehty, ulosmitataan tämän viikon aikana. Ajoimme lähes helteisessä ja aurinkoisessa säässä työpäivän verran eli n. 8 tuntia.

Päivä 2: 

Etenemää 200.2 km ja nousumetrejä 981

Aamurutiinit ja katse ulos. Sataa. No ei satanut kuin kuusi ensimmäistä tuntia J Vettä paljon ja tosi paljon. Ohut pyöräilyyn tarkoitettu sadetakki auttaa siihen ettei jäähdy ihan kokonaan. Kun vettä painaa renkaista ylöspäin, taivaalta alaspäin ja viimassa poikittain, on joka paikka täynnä vettä, suu täynnä renkaiden nostamaa hiekkaa ja kaikki läpimärkää.

Nooh, loppupäivän kaksi lämmintä tuntia kuivatti ajovarusteet ja saavuimme Walsrodesta Osnabruck- nimiseen kaupunkiin ihan hyvillä fiiliksillä. Pitkä päivä. Sen päälle pyörähuolto, illallinen, palaverit, vaatteiden pesut ym. Tarkoittaa sitä että kello on nyt niin paljon että tiistaina kirjoitetaan enemmän ja nyt mennään nukkumaan. Tiistai tarjoaa meille arviolta 170 kilometriä pilvipoudassa.

Blogi

Jere Ahonen
Liiketoimintajohtaja, varastopalvelut

Toimin Transvalilla varastopalveluista vastaavana johtajana. Pidän
positiivisesta tiimihenkisestä meiningistä, jossa aina ykkösenä on
se miten yhdessä voimme tehdä asioita paremmin ja paremmin, suurella
sydämellä. Se miten omalla toiminnalla voi luoda organisaatiolle,
kollegoille ja ystäville mahdollisuuksia onnistua omissa
tavoitteissaan. Pidän heittäytymisestä työlle ja harrastuksille.
Uskon vakaasti liikuttamisen voimaan, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin
lisäämiseen ja sitä kautta lisääntyvään positiiviseen
energisyyteen. Itse olen liikunnan ja urheilun suurkuluttaja, sanoisin
multisporttaaja.