Seuraa Jereä 9.7.-15.7.!

Transval polkee mukana Team Rynkeby –hyväntekeväisyyshankkeessa

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyyshanke, jossa kerätään vuosittain rahaa vakavasti sairaille lapsille Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Fär-saarilla ja Islannissa. Hyväntekeväisyystyö huipentuu heinäkuussa järjestettävään Pariisiin suuntautuvaan pyöräilymatkaan, jossa taitetaan noin 1200 km matka 1700 pohjoismaisen pyöräilijän voimin. Transval on yksi tapahtuman kultasponsoreista.

Kerätyt varat luovutetaan syyskuussa järjestöille, joiden kanssa Team Rynkeby tekee yhteistyötä. Suomessa tuki menee lyhentämättömänä Sylva Ry:n ja Aamu Säätiön kautta syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä tukemiseen. Team Rynkebyn pyöräilytiimin osallistujat maksavat itse omat matkakulunsa.

Suomesta lähes 200 hyväntekijää ajaa Pariisiin, Jere Ahonen Helsingin tiimin kapteenina

Vuonna 2017 Team Rynkebyssä on 1 700 pyöräilijää ja 450 avustajaa 44 joukkueessa. Suomessa joukkueita on yhteensä kuusi seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere ja Turku. Suomen tiimissä on tänä vuonna 40 pyöräilijää, 
22 miestä ja 18 naista, joita tukee vielä joukko mahtavia huoltotiimiläisiä.

Helsingin tiimin kapteeni esiteltiin tiimin toimesta taannoin seuraavalla tavalla. Jere Ahonen Transvalilta on hurjapää, joka nauttii kaikesta mitä kypärä päässä voi tehdä pyöräilystä riippuliitoon. Samalla hyväntekeväisyys on aktiivisesti liikkuvan miehen sydäntä lähellä. Koen vahvasti, että heikompiosaisia ja muita on autettava. Olemme etuoikeutettuja, kun siihen on näin upea mahdollisuus, ja se mahdollisuus on käytettävä”, tähdentää Jere.

Kaikki tuki menee lyhentämättömänä syöpäsairaiden lasten hyväksi
Joka vuosi 150 suomalaislasta sairastuu syöpään. Vielä 80-luvulla vain yksi neljästä voitiin parantaa. Mutta nyt, hoitojen kehityksen ansiosta, neljä viidestä lapsesta selviää. Vaarana kuitenkin on, että ilman riittävää
tukea jäämme kehityksestä jälkeen. Edelleen tarvitaan perusteellista tutkimusta, jotta ennuste saataisiin yhä paremmaksi.

”Sen lisäksi, että Team Rynkebyn lahjoituksella tuetaan lasten ja nuorten syöpäsairauksien tutkimusta, varoilla varmistetaan myös mahdollisimman hyvä ja laadukas elämä sairastuneelle lapselle ja tämän perheelle niin hoitojen aikana kuin niiden jälkeenkin”, kertoo Anna-Elina Rahikainen, Sylva ry:n toimintaterapeutti ja neuvontahoitaja.

Team Rynkeby – vahva hyväntekeväisyysrintama Pohjoismaissa

 Team Rynkeby perustettiin vuonna 2002, kun
11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päättivät pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon. Kaikkein ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli 38 000 kruunun ylijäämä. Team Rynkeby antoi rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle, ja uusi traditio oli syntynyt.

Vuonna 2016 Team Rynkebyllä oli 5 500 sponsoria, jotka tukivat joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby lahjoitti 8,84 miljoonaa euroa syöpää sairastavien lasten tukemiseksi Pohjoismaissa. Suomessa vuoden 2016 lahjoitussumma oli lähes 332.000 euroa. Vuoden 2017 tavoitteeksi on asetettu 500.000 euroa.

Seuraa Jereä Transvalin blogissa

Jere lähtee vetämään Suomi-tiimiä ja ryhmä käynnistää pyöräilyreittinsä Travemundesta sunnuntaina 9.7. Jere on luvannut blogata matkan varrelta kiintoisista näkymistä ja tapahtumista. Hyppää siis Jeren tarakalle ja pääset mukaan Team Rynkebyn hyvää tekevään fiilikseen. Transval liikuttaa!

Blogi

Jere Ahonen
Liiketoimintajohtaja, varastopalvelut

Toimin Transvalilla varastopalveluista vastaavana johtajana. Pidän
positiivisesta tiimihenkisestä meiningistä, jossa aina ykkösenä on
se miten yhdessä voimme tehdä asioita paremmin ja paremmin, suurella
sydämellä. Se miten omalla toiminnalla voi luoda organisaatiolle,
kollegoille ja ystäville mahdollisuuksia onnistua omissa
tavoitteissaan. Pidän heittäytymisestä työlle ja harrastuksille.
Uskon vakaasti liikuttamisen voimaan, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin
lisäämiseen ja sitä kautta lisääntyvään positiiviseen
energisyyteen. Itse olen liikunnan ja urheilun suurkuluttaja, sanoisin
multisporttaaja.