Transval ja Abloy ovat tehneet sopimuksen konsultointiprojektista, joka koskee tehdaslogistiikan suunnittelua Abloyn Joensuun tehtaalla. Transval tuo projektiin osaamistaan tuotannon layout-suunnittelun tueksi materiaalivirtojen, sisäisen logistiikan ja varastoinnin osalta.

 

Kehitysprojekti Abloy Oy kanssa kestää 2017 vuoden loppuun saakka.

 

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin.

Asiakkaiden luottamus ABLOY-tuotemerkkiin on ansaittu pitkäjänteisellä työllä, kehittämällä jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja lukitukseen ja mukavaan ovista kulkemiseen. Asiantuntevasta palvelusta vastaa maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme. Suomessa asiakkaitamme palvelee 150 ABLOY-valtuutettua lukkoliikettä. Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. ASSA ABLOY on maailman johtava oviympäristöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen.

http://www.abloy.fi/

 

Lisätiedot: Suomen Transval Group Oy, Myynti- ja markkinointijohtaja Kai Kankaala, puh. 040 673 7993