Varovan ja Transvalin pitkään jatkunut yhteistyö laajenee kattamaan myös Varovan Kaukoidästä ja Aasiasta saapuvien konttiliikenteen käsittelyt. Yhteistyö pitää sisällään konttien purut, lajittelun, keräilyn, uudelleen pakkaamisen sekä lähettämisen.

“Aloitimme yhteistyön Transvalin kanssa jo 90-luvulla Euroopan maantiekuljetusten terminaalitoimintojen osalta ja meille yhteistyön laajentaminen oli helppo päätös. Transvalin ammattitaito, avoimuus, luotettavuus sekä kyky kehittää toimintojamme ovat kumppanuutemme avainsanat”, painottaa Varova Oy:n varatoimitusjohtaja Mikko Vihanto.

“Olemme erityisen otettuja, että perinteikäs Varova luottaa osaamiseemme ja yhteistyömme laajenee entisestään”, toteaa Transvalin myynti- ja markkinointijohtaja Kai Kankaala.

Varova Oy on vuonna 1948 perustettu suomalainen huolinta- ja kuljetusliike, joka palvelee ulkomaankauppaa harjoittavia vienti- ja tuontiyrityksiä. Varova Oy tarjoaa maantiekuljetuksia, merirahtia, lentorahtia ja huolintaa, sekä transitokuljetuksia Venäjälle.

Varova työllistää noin 100 henkilöä ja sillä on viisi toimistoa Suomessa.

 

Lisätietoja:

Varova Oy: Varatoimitusjohtaja Mikko Vihanto, puh. 050 326 0447

Suomen Transval Group Oy:  Myynti- ja markkinointijohtaja Kai Kankaala, puh. 040 673 7993