Varova ja Transvali pikka aega kestnud koostöö laieneb, hõlmates ka Varova Kaug-Idast ja Aasiast saabuvate konteinervedude käitlemist. Koostöö sisaldab konteinerite lossimist, sortimist, komplekteerimist, uuesti pakkimist ja teelesaatmist.

„Alustasime koostööd Transvaliga juba 1990. aastatel seoses Euroopa maanteevedude terminalidega ja koostöö laiendamise otsus tuli kergelt. Partnerlust iseloomustavad ennekõike Transvali pädevus, avatus, usaldusväärsus ja suutlikkus meie tegevust edasi arendada,” loetleb Varova Oy tegevdirektori asetäitja Mikko Vihanto märksõnu.

„Meil on väga hea meel, et selline traditsioonidega ettevõte nagu Varova usaldab meie asjatundlikkust ja et meie koostöö laieneb,” tunnistab Transvali müügi- ja turundusdirektor Kai Kankaala.

Varova Oy on 1948. aastal asutatud Soome ekspedeerimis- ja transpordiettevõte, mis teenindab väliskaubandusega tegelevaid ekspordi- ja impordiettevõtteid. Varova Oy teenuste hulka kuuluvad maantee-, mere- ja õhuveod, ekspedeerimine ning transiitveod Venemaale. Varova pakub tööd umbes sajale inimesele. Ettevõttel on Soomes viis kontorit.

Lisateave

Varova Oy:
Mikko Vihanto, tegevdirektori asetäitja, tel
050 326 0447

Soome Transval Group Oy:
Kai Kankaala, müügi- ja turundusdirektor, tel
040 673 7993