Viessmann Refrigeration Systems Oy ja Transval Teollisuuspalvelut Vindea Oy ovat solmineet sopimuksen pakkaustoimintojen ulkoistuksesta. Viessmannin Porvoon tehtaan pakkaustoimintojen uudistamiseen ja uudelleen organisointiin liittyen seitsemän Viessmann Refrigeration Systems Oy:n työntekijää siirtyy Transvalin palvelukseen vanhoina työntekijöinä 16.3.2017 alkaen.

Muutoksen tavoitteena on tuoda Viessmannin tuotannon pakkaustoimintaan joustavuutta toimitusvolyymien mukaan sekä parantaa kustannustehokkuutta ja toimitusten läpimenoaikaa.

Yhteistyösopimuksen jälkeen Transval toimii Viessmannin strategisena kumppanina vastaten tuotteiden pakkaamisesta ja pakkaustoimintojen kehittämisestä. Transval toimittaa monipuolisia sisälogistiikan palveluita, jotka räätälöidään asiakaslähtöisesti. Nyt tehdyn sopimuksen myötä Transval ottaa vastuun pakkaustoiminnoista ja niiden kehittämisestä.

“Luotamme Transvalin osaamiseen pakkauspalveluiden toteuttamisessa ja kehittämisessä. Transvalin palvelukseen siirtyvät työntekijämme jatkavat osana palvelukokonaisuuttamme ja siirtyvällä henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osaamisensa ja ammattitaitonsa kehittämiseen Transvalin pakkausalan ammattilaisten parissa“, tuotantojohtaja Arto Salonen Viessmannilta toteaa.

Viessmann

Viessmann Group on yksi maailman johtavia lämpö-, teollisuus ja kylmäjärjestelmien valmistajia. Perheyhtiö perustettiin 1917, ja se työllistää noin 11 600 henkilöä. Konsernin vuotuinen liikevaihto on 2,2 miljardia euroa. Viessmann on kansainvälinen yritys, jolla on 22 tuotantolaitosta yhteensä 11 eri maassa, myyntiyhtiöt 74 maassa ja 120 jälleenmyyjää ympäri maailman.

 

Lisätiedot:
Tuotantojohtaja Arto Salonen
Puh. 050 596 7216 – 16.3. klo 17.00-17.30 / 17.3. klo 11.00-11.30
email: snna@viessmann.com

Projektipäällikkö Pekka Paavilainen
Puh 0400 767 561
email: pekka.paavilainen@transval.fi