Viessmann Refrigeration Systems Oy ja Transval Teollisuuspalvelut Vindea Oy on sõlminud pakketeenuste sisseostu lepingu. Seoses Viessmanni Porvoo tehase pakketegevuse uuendamise ja ümberkorraldamisega siirduvad seitse Viessmann Refrigeration Systems Oy töötajat alates 16.03.2017 vanade olijatena Transvalisse tööle.

Muudatuse eesmärk on tagada Viessmanni toodete pakkimise paindlikkus olenevalt tarnemahtudest ning parandada kulutõhusust ja tarnete läbimisaega. Koostöölepingu järgi on Transval Viessmanni strateegiline koostööpartner, kes vastutab toodete pakkimise ja pakkevaldkonna arendamise eest. Transval pakub mitmekülgseid siselogistika teenuseid, mida kohandatakse kliendi vajaduste järgi. Praegu sõlmitud lepingu kohaselt vastutab Transval pakkimise ja selle arendamise eest.

„Usaldame Transvali asjatundlikkust pakketeenuste korraldamisel ja arendamisel. Transvalisse üle viidud töötajad jätkavad meie tervikteenuse raames. Neil on Transvali pakkespetsialistide hulgas head võimalused oma pädevust ja ametioskusi täiendada,” sõnab Viessmanni tootmisdirektor Arto Salonen.

Viessmann

Viessmann Group on üks maailma suurimaid soojus-, tööstus- ja külmutussüsteemide tootjaid. Pereettevõte asutati 1917. aastal ja see pakub tööd 11 600 inimesele. Kontserni aastakäive on 2,2 miljardit eurot. Viessmann on rahvusvaheline ettevõte, millel on 22 tootmisüksust 11 riigis, müügiüksused 74 riigis ja 120 edasimüüjat üle kogu maailma.

Lisateave

Arto Salonen, tootmisdirektor
Tel 050 596 7216 – 16.03 kl 17.00–17.30 / 17.03 kl 11.00–11.30
E-post snna@viessmann.com
Pekka Paavilainen, projektijuht
Tel 0400 767 561
E-post pekka.paavilainen@transval.fi